Tomas Moss

Orbiton og t m

Orbiton AS

Orbiton drives av gründer Thomas Moss. Firmaet spesialiserer seg i autonom datafangst og inspeksjonstjenester for industri og infrastruktur. De tilbyr en sømløs og integrert løsning for anskaffelse av teknisk data og analyse av resultatene. Bedriften benytter droner i sitt arbeid og leverer sanntids luftopptak og data fra ubemannede systemer, ved hjelp av forskjellige sensorer.

Thomas Moss har på veien fått god hjelp av tilbudene til Silicia, Innovasjon Norge og Prosjekt Vekstetablerere i Vestfold Fylkeskommune.

Orbiton

Camilla B Johannessen

camilla johannessen portrett

Vintage Baby / Café Vintage i Sandefjord

Vintage Baby jobber for å finne nye måter å integrere arbeidsledige kvinner med minoritetsbakgrunn i arbeidslivet. De er en sosial entreprenør. Deres mest kjente tjeneste/produkt er Café Vintage i Kongensgt. i Sandefjord. Utover café driver de også med catering, kantineoppdrag og renhold.

Camilla Bilstad Johannessen er gründer og ildsjel bak Vintage Baby. Hun er takknemlig for det START i Vestfold og Gründernettverkets tilbud har gitt henne på veien dit hun er i dag. Det har vært viktig både med de arbeidsverktøyene hun har fått, faglige påfyllet, veiledningen og nettverket.

Camilla jobber nå videre for å spre kunnskap om sosent videre og bygger opp sosialt entreprenørskapsklyngen «Sosenteriet» i Vestfold og Telemark.

 

 

Vintage Baby

Stian Broen

stian broen

Broentech Solutions AS

Broentech Solutions tilbyr skreddersydde Internet of Things-relaterte applikasjoner. De har utviklet en rekke samlinger av IoT-teknologier, som sammen med deres ekspertise dekker spesifikke behov hos kundene. De spesialiserer seg innen maskinlæring, web-applikasjoner, multiplattform-applikasjoner, smart-tilkoblede enheter, skybaserte tjenester for eldre sensorer og digital bildeanalyse.

Stian Broen er gründeren av Broentech Solutions. Han staret opp i 2012 og er nå i god vekst. Stian var en av de første Inkubatorbedriftene i Silicia,kom relativt raskt med i et team i Gründernettverket, benyttet seg av START sine kurs og Innovasjon Norges rådgivning og finansiering m.m. Broentech Solutions holder nå til i egne lokaler i Horten.

Broentech Solutions AS

Christel Taranger Freberg

20170910_024453

Tafre AS / Fertiliteam / fertil.no

Christel T Freberg startet nettbutikken Fertil.no og laboratoriet FertiliTeam i 2011. ! 2014 startet hun i tillegg Tafre AS (tafre.no) sammen med Tom Roar Andersen som hun møtte på Gründerhuset Hi5. Sammen har de utvidet med distribusjon av egne og andres produkter, i tillegg til nettsiden jegvilhabarn.no.

Christel er tydelig på at hjelpen fra de forskjellige aktørene i Vekst i Vestfold har vært svært viktig i hennes utvikling og vekst. Hun har benyttet seg av både START i Vestfold, Gründerhuset Hi5, Gründernettverket, Innovasjon Norge og prosjekt vekstetablerere i VFK.

 

Tafre AS Fertiliteam Fertil.no Jegvilharbarn.no

Frank Brubakken

frank brubakken

Bridgehill AS

Bridgehill er et forsknings- og utviklingsselskap dedikert til innovasjon som beskytter liv, miljø og verdier.
Bybrannen i Lærdal i 2014 ga gründer Frank Brubakken et ønsket om å utvikle mer effektive brannvernverktøy, og er grunnen til at Bridgehill Innovation ble etablert. Siden den gang har selskapet utviklet flere viktige løsninger, bl.a. det første verktøyet som slukker brann i elbil. Løsningene utvikles med teknologi som brukes i romfarten, og i samarbeid med profesjonelle fagfolk. Selskapet er på vei inn i flere land og ansetter stadig flere folk.

Frank Brubrakken har benyttet flere av aktørene i Vekst i Vestfold og takker spesielt Gründernettverket, Colab Larvik, Innovasjon Norge og prosjekt Vekstetablerer for viktige bidrag på veien.

Bridgehilll AS

Camilla J. Victor

camilla3

Ilda Design

Ilda Design Jewelry ble startet av gullsmed Camilla J. Victor i 2013.

Smykker har hun laget siden 2003. Hvert enkelt smykke Camilla lager forteller en historie. Historiene er en viktig del av den kreative prosessen og kolleksjonene hennes er aldri tilfeldig laget. Du finner kolleksjoner som heter «Unspoken», «The Brave One», «Fuck It», «Into the Woods», «Rainforest of the Ocean» m.fl.

På veien har Camilla hatt et inspirerende og flott samarbeid med «Tusvik & Tønne». Ut av det har både phungsmykket og vaginasmykket funnet veien. I tillegg har Camilla designet Sigrid Bonde Tusvik sine smykker under Gullruten to år på rad.

Nå er Camilla i gang med nok et spennende konsept, der hun kobler gullsmedfaget med teknologi!  Dette lanseres ultimo 2020 og har fått navnet «The Care Tag»

 

Ilda Design Jewelry

Ingrid Kristine Lund

INGRID KRISTINE LUND

IngridK Keramikk

Det kan være utfordrende å satse på egen virksomhet innen tradisjonelle håndverksfag. Men flere driftige ildsjeler klarer dette, og en av disse er dyktige keramiker Ingrid Kristine Lund som holder til i Åsgårdstrand.

Ingrid Kristine har lykkes godt med sin satsing på barneservicer og på funksjonelle og smarte bruksting til kjøkkenet. Hun har også hatt lærling fordi hun synes det er viktig å bevare dette fine håndverksyrket.

 

IngridK Keramikk

Brødrene Gilberg

gilberg3

Pridok EPJ

Brødrene Gilberg står bak ideen og utviklingen av Pridok EPJ, som pr dags dato er den eneste som kan skilte med å være både en webbasert og en skybasert løsning. For kunden betyr dette at du kan bruke Pridok EPJ på hvilken som helst enhet, hvor som helst med nettilgang. Pridok EPJ er også tilpasset berøringsskjerm og mobile enheter.

Brødrene består av spesialist i allmennmedisin, Jørn Gilberg, utvikler og Msc i datasikkerhet, Frode Gilberg og markedsansvarlig og siviløkonom Jørgen Gilberg. I tillegg har ingeniør Dag Cristensen vært med i utviklingen de siste årene.

 

Pridok EPJ

3DL (Three Dimensional Learning)

hazel1

3DL – Levende Læring

Vi lærer best når vi er engasjerte! Med det som utgangspunkt har 3DL (Three Dimensional Learning) utviklet virtuelle læringsprogrammer som aktiverer og motiverer elever og lærere i grunnskolen og videregående skole.

3DL har utviklet en plattform for digitalt innhold som er knyttet til en app som enkelt kan brukes av både lærere og elever. Alt faginnhold er i henhold til Utdanningsdirektoratets krav til lærerplaner, og i tråd med fagfornyelsen som trer i kraft fra 2020. Fagfornyelsen setter krav til at lærerplaner er mer relevante for fremtiden. Faginnhold utvikles løpende av 3DL, tilrettelagt for grunnskole og de ulike fagretningene innenfor videregående skole.

3DL